Există şi acum cineva, precum la PCR (PSD) care ne păcăleşte cu televizorul, la fel ca altădată, dictatorul (plagiatorul)?

Share

Fost şef al ANAF, reţinut de DNA

media-144109524093341900

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au decis marţi, 1 septembrie, să-l reţină pe fostul şef al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) Şerban Pop. Acesta este suspectat într-un dosar în care apare şi Alina Bica, fosta şefă a DIICOT.

Şerban Pop a ocupat funcţia de preşedinte al ANAF înainte de actualul şef, Gelu Diaconu. Pop mai este urmărit penal în dosarul în care Sorin Alexandrescu, fostul director Antena TV Grup, este cercetat pentru şantaj, fiind acuzat de folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii sau permiterea accesului unor persoane neautorizate la acestea.

Fost şef al ANAF, reţinut de DNA – Ştiri pe surse – Cele mai noi ştiri Cele mai noi ştiri

10441109_428086467371421_1536996979963871392_n

Salvaţi-mă vă rog, poate ştiţi dumneavoastră, un Premier…

Mă numesc România şi iar am rămas fără premier.

Nu ştiu ce blestem o fi pe capul meu, dar de 25 de ani mă chinui să-mi caut perechea potrivită la Palatul Victoria şi nu reuşesc în niciun chip. De acelasi autor După 25 de ani, suntem curve şi golani! „Poţi fi fericit orice s-ar întâmpla“
Cine a fost mai întâi, Săftoiu sau Băsescu? Imediat după Revoluţie, m-am „logodit” cu Petre Roman. Tânăr, frumuşel, de mureau fetele de la Apaca după el, numai că vorba ceea, „afară-i vopsit gardul, înăuntru leoperdul”.
Cu tătuca Iliescu care-i sufla în ceafă mereu, sărmanul Petre a pierdut toate pariurile, în final fiind alungat de la Guvern de furia bine controlată a minerilor, chemaţi din nou la Bucureşti.
Apoi m-am trezit cu „cyborg”-ul de Stolojan. Mi-a plăcut omul, părea hotărât, îmi plăceau vorba lui sacadată şi scrâşnetul din dinţi. Era vechi în sistem, ştia cât de cât butoanele, a naţionalizat valuta, a recapitalizat băncile, dar apoi au venit alegerile şi noul meu partener Nicolae Văcăroiu de la PDSR.
Cu Nea Nicu am petrecut 4 ani de „Săniuţă” de nici nu mai ţin minte bine ce s-a întâmplat, doar mai vedeam cum mai dispar „bijuteriile” din casă: ba o fabrică, ba un hotel, ba un pământ.
În 1996 a venit schimbarea şi m-am pomenit la Palatul Victoria cu căposul de Victor Ciorbea şi cu „ocheanul” lui celebru. Moţ dintr-o bucată, m-am bucurat la început, omul muncea de dimineaţa până noaptea, se zbătea, dar în zadar. Mi-a promis luminiţa de la capătul tunelului şi am rămas cu luminiţa în braţe. Şi cu ghiulul de aur pe deget.
Căci următorul partener, Radu Vasile, Dumnezeu să-l ierte!, aşa venea la Guvern, cu ghiulul pe mână. Era un dandy visător, se închidea în Palat şi scria poezii. Ţara crăpa, iar pe premierul Radu Vasile îl chinuia talentul ca pe un Nero modern, cu mustaţă. S-a dus şi el, ca şi când n-ar fi fost! Ani tulburi şi îngrozitori, jafuri, sărăcie, răzmeriţe.
Noroc cu nea Mugur Isărescu de la BNR, care în câteva luni de concubinaj a mai redresat un pic situaţia.
Apoi, iar alegeri, iar schimbare, schimbarea schimbării, iar Ion Iliescu care ni l-a adus de mânuţă pe arogantul Adrian Năstase. Unii spun că ar fi fost cel mai bun premier al României, eu zic că a fost cel mai bun premier pentru El însuşi şi gaşca sa hrăpăreaţă.
A căzut Năstase şi am început o nouă aventură cu Tăriceanu. Liberal stilat, manechin prezentabil, om cu multe neveste, ne-a pus pe butuci în creştere economică. A luat banii din casă şi i-a jucat la ruleta campaniei electorale.
Dacă n-am avut noroc cu frumosul de Tăriceanu, Băsescu ni l-a peţit pe micuţul Emil Boc. Clujean gospodar, Boc nu prea a ieşit din cuvântul şefului de la Cotroceni. A tăiat cu mâna lui salariile şi a impozitat pensiile pentru că era criză, dar criza era numai pentru cei prăpădiţi.
A căzut şi guvernul Boc şi următorul prim-ministru, MRU de la SIE, nu a avut timp nici măcar să-şi consume şampania şi vita Kobe comandate la Palat, că l-au trântit şi pe el.
Bătea uraganul USL în vremea aia, cu Victor Ponta pe post de ginerică la Guvern, promiţând dreptate până la capăt şi câte altele. Am crezut că tinereţea lui poate fi un atu, dar apoi aveam să aflu cu cine „dormeam” în pat. Plagiator şi mincinos,
Ponta ca şi strămoşii lui pesedişti s-a pus pe prăduială.
Până a ajuns la DNA. Şi apoi „rob” şi şchiop la turci, de unde nu ştiu când şi dacă se va mai întoarce. Vedeţi ce soartă crudă şi nedreaptă am avut!?
Iată-mă, România, după 25 de ani, tot mai săracă şi tot mai lipsită de speranţă, căutând disperată un prim-ministru pentru o relaţie serioasă, de lungă durată.

Salvaţi-mă vă rog, poate ştiţi dumneavoastră pe cineva…

https://www.facebook.com/groups/455437681227882

11059328_416913898488678_2530267342093141758_n

O întrebare interesantă primită de la un cetăţean înainte de alegerile prezidenţiale:
– să ne spună premierul Ponta, în ce scop candidează, pentru:

1) a prelungi şi după 25 de ani, Ciuma (Mafia) Comunistă,
2) a avea imunitate de preşedinte în acoperirea dosarului Panait
3) a “ne aranja” interesele naţionale?

https://www.facebook.com/vesteacareneframantasinoaptea…

20150901_184344

GRAV ESTE CĂ S-A UMPLUT PAHARUL…NU LA PREMIER, CI LA POPOR!

EXISTĂ VESTEA UNUI MATERIAL DE PRESĂ,

CĂ PREMIERUL PONTA, IAR, AMENINŢĂ POPORUL,

DAR E POSIBIL AZI, CA SĂ-L MAI ŢII ÎN LESĂ

ŞI SĂ-L PĂCĂLEŞTI, LA FEL…CU TELEVIZORUL?

https://www.facebook.com/groups/231819893629902

P.S.  Cum este ANAF-ul, la fel…şi guvernul condus de V. PONTA!

Cum este ANAF-ul, la fel…şi guvernul condus de V. PONTA! (Page 1) – MASELE CONDUC PUTEREA

– MCP Press – Mass Communication Power AgencyDetalii: mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=8874

 

Add a Comment

Share
Share