Mesaj pentru omul bun al epocii de aur.

Share

APA – VA ROG CITITI


Câți oameni cunoașteți care spun că nu vor să bea apă înainte de culcare pentru că îi obligă să se trezească noaptea?

Răspuns de la un cardiolog:

Când stai în picioare, gravitația menține apa în partea inferioară a corpului și picioarele tale se umflă.

Câți oameni cunoașteți care spun că nu vor să bea apă înainte de culcare pentru că îi obligă să se trezească noaptea?

Răspuns

Cand te culci si partea inferioara a corpului este la nivelul rinichilor, rinichii elimina lichidele pentru ca este mai usor pentru organism in pozitie orizontala.

Organismul are nevoie de un anumit minim de apă pentru a elimina toxinele din organism.

Momentul apei potabile este, de asemenea, foarte important.

Apa de băut la un moment dat are efectul maxim asupra funcției organismului:

2 pahare cu apa dupa trezire – ajuta la activarea organelor interne

1 pahar cu apa cu 30 de minute inainte de masa – ajuta digestia

1 pahar cu apă înainte de înot – ajută la scăderea tensiunii arteriale (știe cineva despre asta?)

1 pahar cu apă înainte de culcare – previne accidentul vascular cerebral sau atacul de cord (bine de știut!)

În plus, consumul de apă înainte de culcare ajută și la prevenirea crampelor la picioare noaptea.

Mușchii picioarelor au nevoie de lichid pe măsură ce se contractă, iar lipsa acestuia te va trezi cu spasme musculare.

Medicul cardiolog a precizat că dacă fiecare persoană ar trimite acest mesaj la 10 persoane, poate că multe persoane ar putea fi ajutate.

V-am împărtășit deja aceste informații.
Redirecționați și acest mesaj, știind că aceste informații pot salva viețile oamenilor.
Trebuie citit

epocă de aur

Unii dintre noi am ajuns deja la vârsta de aur (peste 65 de ani), alții nu,

dar toată lumea ar trebui să citească asta!

  1. Acum este momentul să folosiți economiile amânate. Bucura-te de ei. Nu este nevoie să le păstrați pentru cei care nu au habar despre ce v-ați sacrificat pentru asta. Nu este nimic mai rău decât să lași acești bani unui ginere, fiică sau rudă cu planuri mari pentru ceea ce ai economisit.
  2. Nu-ți mai face griji pentru situația financiară a copiilor sau nepoților tăi, nu-ți fie rușine să-ți cheltuiești banii pe tine! Ai susținut copiii mulți ani, i-ai învățat multe și le-ai dat adăpost. Acum este rândul lor să înceapă să facă bani pe cont propriu.
  3. Nu te suprasolicita. E ușor să te îmbolnăvești, e mult mai greu să te menții sănătos. Păstrează-te în formă, vizitează medici, caută informații despre ce să faci pentru a rămâne sănătos.
  4. Nu-ți face griji pentru lucrurile mărunte! Ai experimentat deja atât de multe în viața ta; îţi poţi aminti multe lucruri bune, îţi poţi aminti cele rele. Nu lăsați greutatea trecutului să stea în calea zilei de azi și a viitorului. Simțiți frumusețea prezentului!
  5. Indiferent de vârstă, iubirea de viață.
  6. Fii mândru de tine – pe plan intern și extern. Nu înceta să mergi la coafor, cosmetician, dentist, cumpără-ți parfumul preferat. Dacă ești bine îngrijit la exterior, atunci se naște în interior un sentiment de respect de sine și forță.
  7. Unele înfloresc la bătrânețe, altele învechite. Viața este prea scurtă pentru a o irosi în comunicarea cu acesta din urmă. Petreceți-vă viața în compania unor oameni pozitivi, veseli – și viața va fi mult mai plăcută.
  8. Rezistă tentației de a trăi cu copiii sau nepoții tăi. Desigur, este plăcut să trăiești înconjurat de rude iubitoare, dar fiecare dintre noi are dreptul la propriul spațiu personal. Au nevoie și ei.
  9. Nu renunța la hobby-urile tale. Dacă nu le ai, intră în aceste obiceiuri.
  10. Râzi. Rade mult. Pentru orice motiv. Ține minte, ești norocos. Ai reușit să trăiești o viață lungă. Mulți pur și simplu nu trăiesc până la această vârstă. Ai făcut-o, așa că distrează-te! Încearcă să vezi partea amuzantă a oricărei situații!
  11. Nu acordați atenție la ceea ce spun ei despre tine și cu atât mai puțin la ceea ce ar putea crede despre tine. Ei o vor face în continuare, iar tu ești mândru de tine și de viața ta. Lasă-i să spună că nu ar trebui să te deranjeze. Ei nu știu prin ce ai trecut, ei nu știu ce știi tu.

Este timpul să vă bucurați de pace, pace și fericire!

ȘI ȚINE minte: „VIAȚA E PREA SCURTĂ PENTRU A BEA VIN RĂU!”

Trimite acest mesaj unui om bun al epocii de aur. O fac chiar acum. Vei vedea câte răspunsuri primești. Îngerii spun: în seara asta, două lucruri care te îngrijorează foarte mult vor fi din nou în ordine. Dimineața te vei simți mai bine. Vă las doisprezece îngeri. Unul pentru fiecare lună. Trimite acest text la doisprezece prieteni, inclusiv mie!

Sursa: MCP Press Agency, Mihail Georgevici

Add a Comment

Share
Share