Naravul PCR-lui se mentine: dupa tradarea lui Ceausescu…la coruptia comunistilor de azi, s.a.

Share

20150613_193443_1Asa cum stim si astazi, comunistii, inca, tot mai reusesc,

Prin PSD sa ne dea lectii, ca un urmas de PCR, de altadata,

Si ce ziceti, cand premierul pleaca la rusi, e ceva firesc,

Sau ati uitat ca si tradarea ceausistilor, a fost comandata?

vlcsnap-2015-06-13-15h29m22s139

Intr-o fotografie transmisă de presă din tribuna oficială, Ponta este arătat în spatele preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, la deschiderea Jocurilor Olimpice.

Victor Ponta a stat în spatele lui Vladimir Putin la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku | ActiveNews

 

Ponta sfideaza Europa si merge langa Putin, la Baku. Reactia Presedintiei si a liderilor politici din Romania

Presedintia: Prezenta premierului la Baku 

este o greseala

Seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, afirma ca el a decis sa nu mai mearga la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku dupa ce a constatat ca toti liderii din UE sunt reprezentati la un nivel foarte redus si arata ca prezenta premierului Victor Ponta la ceremonie este o greseala, informeaza Gandul.

„Mi-ar fi facut placere sa fiu in numele presedintelui Romaniei, dar sunt anumite lucruri pe care trebuie sa le luam in considerare cand dam curs unor asemenea invitatii. Atunci cand am vazut ca toti cei din Uniunea Europeana merg la un nivel de reprezentare foarte redus, am decis si eu sa nu mai merg. Noi nu am fost informati (ca premierul Ponta va fi prezent la Baku-n.r.), prezenta premierului Romaniei, daca ma intrebati pe mine, mi se pare o greseala de politica externa”, a spus Mihalache la un post tv, intrebat cum comenteaza faptul ca Ponta s-a dus la Baku, desi liderii europeni au anuntat ca vor boicota deschiderea Jocurilor Europene si nu vor fi prezenti, din cauza problemelor din Azerbaidjan legate de respectarea drepturilor omului.

El a precizat totusi ca a fost primita informatia ca Ponta va pleca in Azerbaidjan, dar nu de la acesta, ci „din alte surse”.

Adevarul: Dupa motiune, Ponta a participat la deschiderea Jocurilor de la Baku, o ceremonie boicotata de liderii europeni

După respingerea moțiunii de cenzură depusă de PNL, premierul Victor Ponta a plecat la Baku, unde a participatalături de Vladimir Putin la deschiderea Jocurilor Europene, un eveniment boicotat de “liderii europeni cu greutate”, scrie Adevărul.

După anunțarea căderea moțiunii, premierul Victor Ponta a declarat că e  momentul ca Executivul să își vadă de treabă. ”Avem Guvern, avem majoritate, haideți să ne apucăm de treabă, toate celelalte lucruri le discutăm de luni”, a spus Victor Ponta.

Cu toate acestea, jurnaliștii de la Adevărul l-au surprins pe premier în tribuna oficială de la Baku,exact ăn spatele lui Valdimir Putin.

La Baku au fost prezenţi, în afară de Valdimir Putin și Ponta, Alecsandr Lukaşenko – preşedintele dictator al Belarusului, liderul Turciei – Recep Erdogan și preşedinţii Serbiei şi Muntenegrului.

Liderii europeni refuză să participe la aceste Jocuri din cauza nerespectării de către Puterea din Azerbaidjan a drepturilor omului și a represiunii declanșate la adresa presei independente.

Înainte de debutul jocurilor de la Baku, scrie Adevărul, ministrul de externe azer a ameninţat că vă respinge acreditarea tuturor jurnaliştilor care scriu „împotriva integrităţii teritoriale, a suveranităţii şi independenţei Azerbaidjanului”.

Nefrecventabil este, pentru europeni, și Lukașenko, liderul autoritar al Belarusului, care apare și el lângă Ponta.

Ponta s-a mai compromis și anul trecut, când a apărut în fotografii alături de Viktor Ianukovici (fostul președinte al Ucrainei, care a fugit din țară de frica poporului), la ceremonia oferită de Putin în deschiderea Jocurilor Olimpice de Soci boicotate de liderii europeni.

Atunci, Ponta nici nu a realizat greșeala și a postat pe Facebook o fotografie care, ulterior, a fost scoasă:

P.S.

Ce cauta acolo Ponta si cu a cui aprobare se plimba in toata lumea, nu-l mai intereseaza de UE si NATO sau crede ca scapa de bratul lung al legii, discutand „cate ceva”, cu Putin?

Daca a fost vazut in preajma lui Putin, vrea sa scape de justitie si de coruptie, refugiindu-se la rusi, sa pozeze, sper sa nu mai plagieze…ce se intampla acolo?

Nu cumva vrea sa pregateasca vreo manevra: la orice ne asteptam!

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=2644589574455983574#editor/target=post;postID=3343045512846677349;onPublishedMenu=allposts;onClosedMenu=allposts;postNum=0;src=postname

Sursa: MCP Press Agency,

Tudorel Vrinceanu

Add a Comment

Share
Share