Nu cumva, timp de 30 de ani, de când sunt permanent în Parlament, la butoanele puterii, cei din PSD (PCR) au câștigat alegerile prin fraudarea lor și românii ar trebui să fie despăgubiți retroactiv, pe cale de consecință?

Share

https://stiri-ultima-ora.ro/nu-cumva-ti … le-de-cons

După cum știm PSD (PCR) a avut probleme la numărarea voturilor la cele două sectoare 1 și 5, iar președintele României a folosit acest prilej precizând faptul că minciuna și dezinformarea utilizate de politicieni retrograzi reprezintă practici toxice.

Cu minciună, dezinformare se poate…

Și la alegeri, limpede e,

Căci nu-i posibil azi, frate

Să-i acceptăm PSD- lui, practicile toxice!

Candidata USR PLUS la Primăria Sector 1 a afirmat, miercuri seara, ca imaginile care ar arăta cum membri ai USR sustrag voturi sunt un fake news, fiind surprinse în momentul numărării voturilor. Armand a anunțat că a sesizat CNA în legătură cu manipularea publicului prin difuzarea acelor imagini, dar și procurorii cu privire la modul în care imaginile din arhiva Biroului Electoral Sector 1 au ajuns la Antena 3. „Într-o țară normală domnul Tudorache și doamna Firea erau arestați deja. Dar niciodată nu e prea târziu”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

https://www.stareapresei.ro/clotilde-armand-spune-ca-imaginile-cu-useristi-care-sustrag-voturi-sunt-fake-news

Dna Firea, dle Ciolacu, dle Tudorache și restul bolșevicilor din PSD: sunteți doar o pată roșie din istoria politică a acestei țări. Matematica a învins în Sectorul 1 și voi nu știți matematică. Voi știți să dați bani mașinăriei de manipulare. Iar acele vremuri au apus. Vă promit că voi scoate fiecare factură și fiecare chitanță din primărie cu banii pe care i-ați dat televiziunilor și presei voastre de propagandă din banii bucureștenilor, apoi am să vin după voi și am să vă pun să returnați fiecare leu cheltuit ilegal.

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a emis, joi, un comunicat de presă referitor la o filmare prezentată de Antena 3 în care sunt prezentate mai multe persoane care intrâ in camera in care se afla sacii cu voturi din Biroul Electoral Sector 1.

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=11555#p11555

Add a Comment

Share
Share