Oare, credeți că militarii, după ’89, pot să mai suporte umilința, din partea…cuiva?

Share
Atunci apare umilința, când ne lipsește voința, aviz amatorilor!

Când civilii ies în stradă protestând,
Nimic nu se schimbă și totui de prisos,
Atunci apare umilința,
Dar,
Dacă militarii procedează, tot la fel…
Stau în repaus și nu atacă, e clar,
ne lipsește voința!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2523227894362953&set=pcb.2523227944362948&type=3&theater

Umilința și batjocura Armatei Române credeți că va mai fi tolerată de-acum, dacă suntem în NATO; politicieni aflați la putere încă, din PSD (PCR)?

Nimeni nu s-ar fi așteptat,
La batjocura Armatei Române.
De-acum, PSD (PCR) așa a decis în mandat:
Drepturile militarilor…să le amâne!

Ministrul Apărării, ales politic de PSD, nici măcar n-a făcut armata, dar…o conduce!!!

Dragnea și prostirea militarilor pensionari.

,,A fost abordată tema pensiilor militare, din perspectiva discriminărilor între cadrele militare care au ieșit la pensie în ani diferiți, având funcții și grade egale, dar și același număr de ani lucrați. Situația este similară cu cea din sistemul public de pensii unde, prin noua lege a pensiilor s-au rezolvat aceste inechități. S-a stabilit formarea unui grup de lucru comun care să elaboreze o nouă lege a pensiilor militare în cel mai scurt timp”, arată comunicatul de presă trimis de cabinetul lui Liviu Dragnea.
Ieri, într-o încercare de a prostii o asociație a militarilor în rezervă. Deddy-Flausatul, acest hot și mitoman incurabil, vine cu găselnița de prostit militarii rezerviști, prin propunerea unei noi legi a pensiilor militare.
Lega 223/2015, privind pensiile militare este o lege foarte bună și întrebarea este care e interesul, de vrea Dragnea să o schimbe? Răspunsul e simplu, vrea un 1 milion de voturi, a celor pensionați, a familiilor acestora și a militarilor/polițiștilor activi. Iar legea nu va fi elaborată niciodată, pentru că urmează grup de lucru, comisii, propuneri în Parlament și apoi, peste 10 ani, ne vor spune că va intra în vigoare în anul 2050, că nu au funcționari să calculeze pensiile.

Nu vă lăsați prostiți de hoți, n-o uitați pe Olguța -LOV care v-a mințit și trădat cu zâmbetul pe buze. Nu fiți o masă inertă de manevră, după bunul plac al politicului, care vă cred doar un element statistic.
Nu ne trebuie o noua lege a pensiilor militare, nu plecați după fenta asta. Conform Legii 153/2017, lege în vigoare, sporurile nu pot depăși 30% , pe întreaga familie ocupațională. Rezultă de aici că. pensiile se pot egaliza, în sensul că pentru aceeași funcție și același grad vom avea o pensie egală, cu 30% total sporuri. Diferențierea se va face doar la vechimea în muncă, iar pentru cei operativi, care nu au plimbat hârtii prin birouri, sporurile pot ajunge la 50%, în detrimentul celor neoperativi, care pot cobori la 10-20%.
Important pentru noi este ca OG 57/2015 și 59/2017 să fie trecute repede prin Parlament, cu modificările de rigoare, plecare din 80%, din brutul celor 6 luni alese, nu din netul de 65%, OMM-ul să fie adăugat suplimentar, având în vedere că sporurile scad, de la 130 la 30%, conform Legii 153/2017.
Avem însă o rezistență acerbă din partea ,,Comandanților,, noștri, care au total sporuri care ajung la 150%, prin includerea Oscar-ului (lucrări de excepție), a sporului de foști șefi în Corpul National al Polițiștilor și alte sporuri.
Așa că dragilor, hai să fim egali între noi, nu dulăii să stea la masă și să roada ciolane, iar noi sub masă, să mâncăm oasele lor.
La funcție și grad egal, pensie egală.
https://www.facebook.com/mcppress/photos/a.276433699103020/2116609911752047/?type=3&theater
Și dacă așa stau lucrurile
cu Dragnea și ai lui, PSD (PCR)
de cca. 30 de ani, atunci…

Morala
Atunci apare umilința, când ne lipsește voința, aviz amatorilor!

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=9836

.

Add a Comment

Share
Share