Să primești răspuns, din Parlament…Pamflet

Share

Să primești răspuns, din Parlament…

E ceva complicat, fir-ar să fie

Și-atunci, cu ce te-alegi tu, petent?

Promisiuni, pe hârtie!

Vă prezint primul mesaj primit la numai trei minute de la publicarea acestui articol, de la un reprezentant al societății civile, căreia, cum bine știm, deși reprezintă motorul dezvoltării societății, în România, nu i se acordă suficientă atenție!

Mult stimat PETENT,
Un răspuns din Parlament?!…
Vei primi-n prezent
Cum ai vorbi la ciment,
La Surzi și Mormântul Sfânt, …
Tac pungașii, nu aud,
Și-au băgat capul în fund.

Dacă ne referim la armată, situația militarilor este jalnică, față de civili. Drepturile militarilor nefiind respectate s-a ajuns la multe probleme, inclusiv la demisii și la o stare de nemulțumire față de actuala clasă politică. Propunerile lor referitoare la salarii și pensii, deși sunt legale, sunt din 2015, nesoluționate.

Iată un rezumat al discuțiilor recente de pe site-urilor de socializare ale militarilor!

Nu se poate să nu fie indexate toate pensiile militare cel puțin cu rata medie a inflației cunoscuta, 5,1%. Dacă doriți să faceți diferențiere, faceți-o între 12,5% și 5,1%. Anul trecut ni s-au reținut 10% peste 4000 C.A.S.S. acum aceste praguri. Unde vreți să ajungeți? Inflația a afectat pe toată lumea și nu se știe ce mai urmează. Nu ne spuneți nimic de jalonul 215 din PNRR, vine cu alte amputări și în loc să fi recuperat ceva la 01.01.2023, nimic. Mai aveți timp sa rezolvați.

Domnul prim-ministru spune că este sarcina M.Ap.N. și cu ce ne-am ales?
Așteptăm reacție.

Sursa: MCP Press Agency, Mihail Georgevici

Add a Comment

Share
Share