Trebuie sa stiti pe cine ati votat in ultimii 27 de ani!

Share

Consilierul mafiotului Dragnea, Dumitru Iliescu, un țigan moștenit

de la (semi)țiganul Ion Iliescu

Dumitru „Mitică”Iliescu: odiseea țiganului ajuns împărat

Din panoplia securiștilor găunoși, care fac de rușine elita ofițerilor de intelligence, alături de izmenarul impostor Gabriel Oprea, face parte și actualul consilier al lui Dragnea, Dumitru Iliescu, cel care, cu accent și aplomb rusesc, l-a făcut „porc” pe ambasadorul SUA, Klemm. Sinusoidala carierei sale militare este suficient de revelatoare pentru a-i putea creiona un portret corect acestui semidoct, însă suficient de abil încât să fie folosit și de alte servicii secrete, circumscrise intereselor Kremlinului.

Ca un veritabil Făt Frumos, deși grăsuțul este mai urât ca broasca sărutată de roata unui tir pe un drum prăfuit, „Mitică” urcă gradele militare în doi ani, ca alții în 15, după Loviluția din decembrie 1989. Înainte de 1989, era un biet căpitan, cărător de valiză cu documente, dintre care, ce-i drept, unele clasificate. În 1990 devine maior și în doar 6 luni primește gradul de locotenent-colonel. Ion Ilici Iliescu primește sugestia de la trădătorul în solda GRU, Nicolae Militaru, să-l numească pe „Mitică” Iliescu ca șef al Serviciului de Protecție și Pază, unde își lăfăie hoitul până în 1996, când la Cotroceni a venit Emil Constantinescu.

Ofițerii patrioți din Intelligence-ul românesc îl avertizează pe noul președinte ca Dumitru Iliescu este conectat și la servicii străine, fapt pentru care este eliberat din funcția de la SPP. Până în 2002 se ocupă de afaceri imobiliare, deschizându-și și câteva firme de pază și detectivi particulari (cu tehnica „substituită” de la SPP).

Ca orice țaran parvenit și acest sărac cu bani, poreclit „Mitică”, își mută corpul pufos și meschin pe malul lacului Mogoșoaia, pe un domeniu de 21 de hectare, discret amplasat printre păduri. Din paginile dosarului deschis de DNA cu privire la acte de corupție săvârșite de gagiu, aflăm distanța de la intrare pe domeniu, până la prima casă sunt 7 kilometri. Ca un veritabil împărat al muștelor, Dumitru Iliescu a început să-și terorizeze vecinii, care l-au și reclamat procurorilor anti-corupție. 10 dintre cele 21 de hectare i-au fost atribuite din patrimoniul comunei în baza unui certificat de revoluționar (sic!).

Ce putea să facă țiganul, odată ajuns împărat? Să se lăfăie ca un magraon nestingherit de nimeni, până la un punct. În curtea reședinței din Mogoșoaia, există patru case, doua anexe, mai multe foișoare, un teren de tenis (pe a cărui zgură și-a tocit adidasul, de multe ori și Liviu Dragnea), un lac cu multe poduri suspendate și o mică armată de paznici înarmați.

Ajuns general cu patru stele, Dumitru Iliescu pare că a găsit formula magică a îmbogățirii rapide. Transferându-și afacerile familiei, firmele sale produc profituri de milioane de euro. Fiica lui cea mare, Ana Maria Joițoiu, este acționară la mai multe societăți comerciale, a doua fată, Andreea Florina Iliescu, a fost angajată în 2014 la Camera Deputaților. Foarte interesantă este declarația ei de avere, de unde reiese că deține 3 conturi bancare cu 906.000 de lei.

Iată rețeaua de firme patronate discret și prin intermediul familiei de către „Mitică”, consilierul personal al lui Liviu Dragnea:

  • Fiică Ana-Maria Iliescu-Joițoiu (29 de ani), acționară la Agenția de Pază Arcadia (100%), Ana Imobiliare (95%), Armada International (50%), Lider Mega Construct (firmă în dizolvare din 2013).
  • Fiică Andreea – Florina Iliescu (25 de ani), acționară la Armada International (50%).
  • Nepoata Alina Loredana Bontea (36 de ani), acționară la Agenția Română de Securitate (100%), Ana Imobiliare (5 %), Anne’s Company (50%), Digital Top Consulting (95%), Lider Mega Construct (50%), Prince Milton (50%), Universal Clean (50%). Ea a mai fost acționară în patru firme care au fost radiate: Armia Group, Lider Construct International, Superintex și Supertehnic.
  • Vlad Bontea (35 de ani) este acționar 100% la societatea Master Top Protection, societate în dizolvare. Afaceri cu Poșta Română Până în 2014, Vlad Bontea, soțul nepoatei „nerecunoscătoare”, a fost șeful Cancelariei Instituției Prefectului din Mehedinți, județul controlat de baronul local Adrian Duicu (PSD). În 2012, Bontea, care este vicepreședinte al PSD Mehedinți și președinte PSD Strehaia, a declarat că deține trei ceasuri de 38.000 de euro și bijuterii de zece mii. În anul 2011, firma paravan a lui Mitică Iliescu a adus familiei Bontea dividende de 555.500 de lei. Doi ani mai târziu, când a fost numit vicepreședinte al Protecției Consumatorului, Bontea a declarat la rubrica „bunuri mobile”, doi „cai de sport” cu „an de fabricație” 2006. De altfel, pagina de Facebook a lui Vlad Bontea este plină de fotografii cu fiica acestuia, pasionată de călărie. Veniturile familiei au fost completate de dividendele de la firma „pierdută” a lui Mitică Iliescu. Anul trecut, nepoata generalului a încasat de la SC Agenția Română de Securitate dividende în valoare de 1.714. 557 de lei. Una dintre afacerile profitabile ale societății a fost semnată pe 20 martie 2014. Atunci, Poșta Româna atribuia contractul de 5.326.458 de lei fără TVA firmei Agenția Română de Securitate pentru „Servicii de investigație și de siguranță, cu excepția serviciilor de transport cu vehicule blindate”.

Până când ofițerii de elită ai acestei țări se vor lăsa batjocoriți, chiar și de simpla asociere cu asemenea parveniți, trădători de neam și țară, aflați și în solda unor servicii ostile parteneriatului nostru nord-atlantic? Acest „Mitică” este o rușine pe obrazul militarilor români! (Sursa)

http://asapteadimensiune.ro/consilierul-mafiotului-dragnea-dumitru-iliescu-un-tigan-mostenit-de-la-semitiganul-ion-iliescu.html

Corupții care ne conduc schimbă legile în interesul lor și bineînțeles, pentru șeful lor din…TelDrum.

Românii de azi, se răscoală,
Acum deja, din PSD iese un fum,
Corupții ne conduc în boală
Și schimbă legi pentru „TelDrum”

Lovitură pentru #REZIST. Carmen Dan dă milităria jos din pod: polițiștii, puteri sporite

Atenție la parlamentarii „urmăriți” de popor,

fiindcă, din păcate,

ne „conduc” și…nu se mai poate!

Nu e momentul, acum, de înfricoșare,
Fiindcă de-acum, nu mai avem secret,
Știm; legile nu-s ale lor, în dotare,
Și nu le pot „aranja” chiar ei…în duet!

Umilit de Iohannis, Tăriceanu face pe viteazul: „

Nu aveți nici o șansă să supraviețuiți politic” – Aktual24 Citește mai multe detalii pe aktual24.ro.

Trebuie să știți pe cine ați votat în ultimii 27 de ani!

– MERITUL CETĂŢEANULUI PUTERNIC – MCP Press

 

 

 

 

Add a Comment

Share
Share