Dacă nu ai o bună apărare…nu poți să le asiguri oamenilor, bunăstare! Mircea Geoană a promis sprijin militarilor, care sunt nedreptățiți și umiliți de către politicienii coaliției PSD – PNL!

Share

    Mitingul este organizat de SCMD si ROMIL, singurii responsabili, conform Legii 61/1991, pentru modul de desfasurare. El are un caracter social, exprimand nemultumirile rezervistilor, politistilor, angajatilor si pensionarilor civili, fata de legislatia incoerenta la pensii (si militare, si civile), neracordata, in ultimii 15 ani, la nici o lege a salarizarii, ci doar la bunul plac al guvernantilor, care se substituie Legislativului prin ordonante si ordonante de urgenta.
    Timp de 15 ani, SCMD si ROMIL (format tot din fosti membri SCMD), au acumulat experienta in domeniul organizarii manifestatiilor de protest. Ca atare, la sedinta de lucru de marti, 15 octombrie a.c., cu liderii structurilor asociative din SAOPSN, membre sau nu ale

Forumului, s-au propus si adoptat urmatoarele:

Masuri Organizatorice
Pe 25 octombrie, intre orele 9:30 am – 12:30 pm, in Piata Victoriei, alveola centrala, se
va instala scena, inchiriata de SCMD, cu un sistem de sonorizare performant.
Intre orele 12:30 – 13:00 pm, participantii din Bucuresti, Ilfov si cei veniti pe cont propriu din Tara, vor intra in zona de desfasurare, sub indrumarea politistilor, dinspre semaforul
de la Bd. Kiseleff.

Participantii din Tara, veniti cu autobuze si microbuze, vor fi debarcati in parcarea TNT din Piata Victoriei, autobuzele si microbuzele urmand a fi parcate, pana la sfarsitul mitingului, in Piata Constitutiei.
Mitingul va incepe la orele 13:00 pm. Defluirea se va face intre orele 15:30 – 16:00 pm.
Delegatii sindicatelor si asociatiilor participante sunt rugati, in scopul depistarii „infiltratilor”, sa vina cu insemnele distinctive si sa stea grupati, avandu-i in interiorul grupurilor
pe membrii care nu au veste, brasarde, sepci, etc. si pe independentii, care li se vor alatura, pe baza de relatii personale.

       Presedintii sindicatelor si asociatiilor vor fi pe scena, sau langa scena, urmand a expune pe rand, doleantele participantilor.
       Nu vom permite nici o alunecare in politic, pentru ca 15 ani de promisiuni neonorate

ne-au ajuns. Din acelasi motiv, nu vom accepta nici o invitatie la dialog, la Guvern, pentru ca
epoca discutiilor s-a incheiat. Ne-am adresat tuturor, mai putin Papei de la Roma si dorim concretizarea imediata prin fapte!
Mitingul se va desfasura sub stindardul Unitatii In Actiune a rezervistilor, politistilor,
sindicatelor si pensionarilor civili. Reinviem acea unitate in actiune, care a adus, prin CNSC,

peste 6 milioane de voturi, in 2012, USL si, in conditiile in care aceasta alianta a tergiversat aplicarea masurilor la care se angajasera presedintii ei prin semnatura, doar 3,5 milioane de voturi CNSC in 2016.
La sfarsitul mitingului, se va supune aprobarii participantilor, o noua iesire masiva in
Piata Victoriei, pe data de 29 noiembrie, 2024, in vederea luarii masurilor necesare pedepsirii prin vot, la 1 Decembrie, a impostorilor unei autoproclamate clase politice, care isi vinde pe nimic, in interes propriu si in beneficiul marilor asasini economici mondiali, propriul popor.

      La miting vor participa, pe langa SCMD, Forum si celelalte structuri asociative din SAOPSN, delegatii ale marilor federatii ale politistilor si politistilor de penitenciare, ale ceferistilor si Uniunii sindicatelor din spitalele CFR, ale siderurgistilor, ale minerilor, silvicultorilor si ale altor sindicate si asociatii din CNSC. Vom fi din nou impreuna, ca in 2012, cand ne-am ridicat impotriva masurilor basiste, antinationale, iar actuala majoritate politica ne promitea marea cu sarea, adica rezolvarea tuturor nedreptatilor, pe care astazi le multiplica!

De ce impreuna, rezervisti, politisti, civili organizati sindical ori in asociatii?
Din motive pragmatice, pentru ca nici o categorie socio-profesionala nu-si poate impune singura respectarea drepturilor legitime, conform contractelor de munca/de prestare a activitatii, sistematic si retroactiv incalcate de slugile autoalese, ale intereselor straine!

       Toti la un loc, putem schimba totul!
        Iar manipulatorilor care indeamna la defetism, le raspundem dand un exemplu ca votul nostru conteaza: ni s-a spus tuturor, de catre „geniile” Puterii, ca orice am face, ordinul stapanilor externi este ca primar general sa iasa Nicusor Dan, iar la Sectorul 1, Clotilde Armand.

SCMD a decis sa mobilizeze CNSC, adica toate sindicatele, patronatele si asociatiile inregistrate in Sectorul 1, dar si asociatiile de locatari si proprietari, pentru ca acest sector „sa nu devina o colonie a serviciilor franceze”. Si toti, impreuna, am reusit!
Rezervistii sunt condamnati de toate partidele politice, in interes strain, la reprimare,
pana la disparitie „pe cale naturala”, fiindca incurca, prin pregatire si educatie, programul de
spoliere totala a Romaniei, de catre „latrones gentium”, adica de catre marii asasini economici mondiali. Ne amagim noi ca suntem tari la vot, dar serviciile stiu ca si membrii familiilor noastre sunt dusi la dracu-n praznic, in cadrul emigratiei foamei, plus ca, la o speranta de viata de 62 ani, mortalitatea la noi, este de cca. 600/luna, fapt inregistrat, oficial drept „mari economii la bugetul de asigurari sociale” (gl. Maria Lupu dixit) al ministerelor noastre. Plus ca suntem tradati constant de cei generaliti pe suferintele noastre si de prostii fuduli, promovati in sistem inca din perioada pregatirii „revolutiilor spontane”, pentru a-i bloca orice capacitate de reactie. Suntem desconsiderati si transformati in cobaii tuturor experimentelor sociale. In cadrul razboiului psihologic si imagologic declansat impotriva noastra, dupa destructurarea intregii noastre capacitati de aparare, adica din 2009, se minte, constant, ca nu facem parte din sistemul public de pensii si ca n-avem contributivitate fiindca, in conformitate cu Legea, nu contribuim la bugetul civililor ci, mai mult decat civilii, la bugetele de asigurari sociale ale ministerelor noastre.

           Noua, militarilor si politistilor in activitate, rezerva si retragere, ni se fura intreaga

contributivitate, pe conditiile specifice de activitare, iar civililor li se fura contributivitatea pe anii rezultati din grupele de munca, mintindu-se ca nu a fost platita. Deocamdata! Urmeaza sa li se fure si lor, civililor, Pilonul II de pensii, fiindca noua ni s-a furat! Urmeaza sa le fie introdusa si lor impozitarea in trepte si la salarii, si la pensii, pentru ca noua ni s-a intamplat prin Legea 282/2023, in care nu aveam ce cauta ca subiecti, etc. Mai mult, ca suprema insulta, nu ni se mai recunoaste solda de grad (pe care ar vrea sa o transforme in „indemnizatie”, adica in „pomana”) de 7 luni fiind mintiti ca se va reveni asupra batjocurii, ori prin lege ori prin OUG. Este ca si cum medicii si inginerii ar primi pensii de lucratori la spatii verzi!
Tot din realism, ii informam pe toti fudulii ca, daca politistii refuza sa pazeasca sectiile de vot, fiindca nu e treaba lor, s-au dus dracului alegerile! Daca politistii de penitenciare, sau cei de la Rutiera, stau cu mainile in san, incepe haosul! Daca METROREX, ori mecanicii de locomotiva, fac greva, in 3 zile cade orice guvern! Daca energeticienii si minerii intra in greva, interlopii cu gulere albe din Energie dau de dracu’, fiindca vor fi cotonogiti de cei carora le-au vandut pe nimic sistemul nostru energetic, etc.

        In concluzie, rezervisti, politisti si civili, iesim toti in strada, pentru ca suntem supusi aceleiasi politici de spoliere a romanilor care, din 2025, va imbraca forme demente: inghetarea salariilor si pensiilor, concomitent cu cresterea pana la cer a preturilor, somaj, inventarea de noi taxe si impozite, dublarea TVA, etc. Numai impreuna vom reusi sa schimbam ceva! Fortei sindicatelor si asociatiilor civile, noi, rezervistii si politistii, le dam ceea ce le lipseste - o strategie si o tactica adecvate, plus specializarile noastre in razboiul hibrid, toate aplicate luptei dintre social si politic, dintre patrioti, pe de o parte, hoti si tradatori pe de alta. Impreuna si numai impreuna, vom putea reusi ca atat generatiile actuale de români, cat si România sa mai aibe o sansa!
       Sa respingem, asadar, otrava online a latrailor si idiotilor utili Puterii si sa iesim cu totii in strada, pe 25 Octombrie, daca vrem sa mai avem un viitor românesc, intr-o tara numita inca România, la care, fiii nostri risipiti sa se reintoarca, din proprie vointa, cu drag, acasa!

https://www.facebook.com/mcppress/videos/1685404938978415

https://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?t=379

Add a Comment

Share
Share