Asta înseamnă ”Toate cele bune” și după părerea mea!

Share

Toate cele bune; de unde-i…altă lume!

https://www.facebook.com/mcppress/videos/2945149619137670

📚✒️ Iată ce ne învață JANE FONDA, 84 de ani (n. în 1937)! 👩🏻‍🦰

⏳🤔 ”După ce ați trecut de 60 de ani, pentru că nu mai aveți foarte mulți ani în față și pentru că nu puteți lua cu voi nimic atunci când vă duceți, n-are rost să mai fiți preocupați să economisiți.
🤗 Așadar, cheltuiți banii pe care i-ați pus deoparte, faceți excursii, cumpărați ce vă face plăcere și dăruiți ce vă puteți permite.
🥺 Nu vă gândiți să lăsați chiar tot ce-ați agonisit copiilor și nepoților, pentru că, nu-i așa ? nu vreți să-i transformați în niște paraziți care așteaptă cu nerăbdare ziua în care veți muri.
☺️ Nu vă faceți griji despre ce-o să se întâmple cu ei sau cum veți fi pomeniți, pentru că atunci când ne întoarcem în țărână nu mai auzim nici laudele și nici criticile.
⏳🌎 Timpul în care v-ați bucurat de viața pe pământ și de bunurile pe care le-ați agonisit cu atâta trudă se va sfârși.
⭐❤️ Nu vă frământați prea mult în legătură cu copiii, pentru că și ei au destinul lor și or să-și găsească, cu siguranță, drumul în viață.
🥺 Nu fiți sclavul copiilor voștri ! Țineți legătura cu ei, iubiți-i, ajutați-i când au nevoie, dar în același timp, bucurați-vă cât mai puteți de banii pe care i-ați strâns.
❤️🔥 Viața înseamnă mai mult decât munca. Pensionați-vă cât de devreme puteți și bucurați-vă de viață.
🤗🥀 Nu așteptați prea multe de la copiii voștri. Majoritatea își iubesc părinții, dar vor fi prea ocupați cu serviciul și alte angajamente ca să le fie de prea mare ajutor.
⏳❤️ După vârsta de 50- 60 de ani, nu vă mai risipiți energia și nu vă mai periclitați sănătatea în schimbul unei averi și mai mari muncind până intrați în mormânt . S-ar putea ca banii voștri să n-aibă nicio valoare în fața doamnei cu coasa.
📛💔 Când să ne oprim să mai facem bani ? Cât înseamnă destul ? O sută de mii ? Un milion ? Zece milioane ?
🥬🍞 Mâncați câteva legume și o jumătate de pâine pe zi; din cele trei case pe care le-ați construit, n-aveți practic nevoie decât de câțiva metri pătrați: un dormitor, o cameră de zi, o baie și o bucătărie. Atâta vreme cât aveți o locuință și suficienți bani pentru hrană, îmbrăcăminte și utilități, stați foarte bine.
🤗❤️ Ar trebui să fiți fericiți. Fiecare familie are problemele ei, indiferent de statutul social. Nu vă mai comparați cu alții în ceea ce privește potența financiară.
🏃🏻‍♀️🏃🏼‍♂️ Renunțați la competiția cine are mai multe posesiuni sau ai cui copii sunt mai bogați și se plimbă mai mult prin baruri sau prin străinătate. Mai degrabă puneți în balanță cine are mai mult timp liber, cine este mai fericit, mai sănătos și mai longeviv.
😣🌎🔥 Nu vă frământați în legătură cu lucrurile pe care nu le puteți schimba. Nu ajută la nimic, iar o stare psihică proastă vă poate îmbolnăvi. Creați-vă o stare permanentă de bine și identificați ce vă face fericiți.😅
❤️🤗 Atâta timp cât sunteţi sănătoşi și bine dispuşi, vă veţi face planuri și veţi aștepta cu nerăbdare ziua următoare. 🌈
🍁🤗🍄 O zi din viaţă fără un moment de bucurie este o zi pierdută. ‼️
😅❤️ O zi care aduce un moment de bucurie este o zi câștigată. Un suflet optimist vindecă boala mai repede. Iar un suflet fericit nici nu are ce vindeca, pentru că nu cunoaște boala…🤣
😊❤️🌈 Păstrați-vă o stare de spirit pozitivă, faceți mișcare în fiecare zi, întotdeauna afară, la soare, mâncați multe alimente care conțin vitamine și minerale, și veți avea toate șansele să mai trăiți 20-30 de ani în deplină sănătate și vigoare.
🤗🎋🌳🙏 Bucurați-vă de ceea ce aveți și de tot ce vă înconjoară.
🤗🙏 Și nu uitați de prieteni. Ei sunt una din bogățiile vieții . ❤️🌎‼️
🤗❤️🙏 Faceți-vă prieteni trainici, respectând câteva reguli simple: Ascultați-i fără să-i întrerupeți; vorbiți-le fără să le reproșați ceva; faceți-le daruri fără să le pretindeți ceva în schimb; răspundeți-le fără să-i contraziceți; iertați-i fără să-i pedepsiți; promiteți-le fără să uitați. 🙏❤️🌈
🙋🏻‍♂️🙎🏻‍♀️ Așa nu veți fi niciodată singuri.

🤗❤️🙏 Vă doresc o viață lungă și împlinită ! ” 💫!!!

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=11838#p11838

ADAUGA UN COMENTARIU FOLOSIND FACEBOOK

Add a Comment

Share
Share