Iată cum sunt recompensați seniorii și rețineți; data de 1 octombrie reprezintă Ziua internațională a persoanelor vârstnice!

Share

Respectul față de seniori îl arăți, în primul rând, fiind corect cu ei. Corect este să spunem că, atunci când a fost la guvernare, PSD, de fapt, i-a păcălit pe români, căci a refuzat să crească pensiile conform legii care era în vigoare, adică cu 100% din rata inflației și cu 50% din creșterea reală a câștigului salarial mediu brut pe economie din anul precedent. PSD și ALDE au refuzat să aplice legea cea mai favorabilă pensionarilor, astfel că, în 2018 și în 2019, pensionarii au pierdut bani. În tot acest timp, pesediștii și aliații lor făceau emisiuni maraton în care mințeau că ei cresc pensiile când, în realitate, îi furau pe pensionari. Deși sistematic au amânat creșterile promise, acum se jură că ar fi mărit pensiile cu 40%. Probabil tot așa cum au promis că o să construiască 8 spitale regionale; în realitate, nu au construit nimic. Ar fi fost bune acum în pandemie. Tot la fel cum au promis 1500 de școli și grădinițe, fără să se vadă nimic. Ar fi fost de mare ajutor în pandemie pentru păstrarea distanței între copii.

Programul pentru seniori are la bază respectul și grija față de părinții și bunicii noștri (P)*

https://www.saceleanul.ro/pnl-a-castigat-9-mandate-de-consiliu-local-la-sacele-un-record-pentru-liberali-in-ultimii-30-de-ani

Iată că, numai acordând respectul cuvenit pensionarilor, un primar poate să fie ales într-un număr mare de mandate, cum se întâmplă și în acest caz!

P.S.

1 octombrie trebuie să fie o zi specială nu doar pentru seniorii noştri şi cei din întreaga lume, ci pentru noi toţi, cei care trebuie să le arătăm respectul şi preţuirea pentru eforturile şi realizările lor. De ziua seniorilor, vă urez din toată inima multă sănătate, o viaţă mai bună şi, împreună cu generaţiile ce ne urmează,

să dăm ani vieţii, şi, mai ales, viaţă anilor!

Și fiindcă în această zi se sărbătorește

și ziua internațională a Muzicii

vă oferim aceste frumoase melodii;

vizionare plăcută!

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=10609

Add a Comment

Share
Share