Dacă pentru Armată nu este o întâmplare, pentru țară este sigur…o provocare!

Share

 

Dacă pentru Armată nu este o întâmplare, pentru țară este sigur…o provocare!

20 decembrie 2018

Exact cu un an în urmă, reprezentanții structurilor asociative ale militarilor au protestat la Camera Deputaților atrăgând atenția parlamentarilor că sunt nedreptățiți și discriminați. 
Dacă azi, neajunsurile lor sunt aceleași, atunci chiar se justifică acapararea politică a Armatei, în vederea realizării obiectivelor vecinilor de la răsărit.
Prin urmare, toate aceste persoane care au protestat cu lozinci confirmă demersul rău intenționat al PSD (PCR) de a neglija interesele militarilor, activi și în rezervă, inclusiv ale NATO.
Nu ne mirăm că, au fost numiți în guvernarea PSD miniștri civili, fără pregătire militară și că…tocmai generalul Nicolae Ciucă, Șeful Statului Major General, cu mari reușite în teatrele de operații militare a fost înlăturat recent de la comanda M.Ap.N.

Felicitări tuturor protestatarilor care sunt în această poză, care se zbat pentru un trai mai bun, pentru drepturile rezerviștilor și au anticipat mersul pe o cale greșită al M.Ap.N. și al României.

NOTĂ. Cu acest prilej, încă odată, s-a demonstrat direcția greșită a politicii actuale, ca urmare a faptului că Parlamentul și Guvernul au în conducerea lor persoane cu dosare penale, care vor schimbarea legilor numai în interesul lor, nu al militarilor și al cetățenilor în general.

https://www.facebook.com/mcppress/?epa=SEARCH_BOX

Dacă pentru Armată nu-i o întâmplare, pentru țară este…provocare!

Dacă pentru Armată nu-i o întâmplare, pentru țară este…provocare! 

– MERITUL CETĂŢEANULUI PUTERNIC – MCP Press

 

 

Add a Comment

Share
Share