Dacă și în armată s-ar respecta jurământul militar, precum în medicină și / sau politică („Mitralieră” de la PSD), unde-am ajunge?

Share

Dacă și în armata s-ar respecta jurământul, precum în medicină și / sau politică („Mitralieră” de la PSD), unde-am ajunge?

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu zis ”Mitralieră”, amendat pentru că a refuzat să poarte masca de protecție într-o benzinărie și i-ar fi jignit pe polițiști. Rădulescu: Nu port mască pentru că așa a spus Trump

Poliția a emis un comunicat oficial în care relatează evenimentul, fără a menționa însă că e vorba despre deputatul Rădulescu.

Poliția arată în comunicat că deputatul PSD a refuzat să își fixexe masca și l-ar fi jignit pe agentul de poliție. Mai mult, el le-ar fi spus polițiștilor că e demnitar și că e scutit de la purtarea măștii, potrivit surselor G4Media.ro.

Rădulescu a fost amendat atât pentru tulburarea liniștii publice, cât și pentru că nu a respectat prevederile legale privind măsurile de protecție anti-Covid 19, potrivit comunicatului citat.

Comunicatul integral al Poliției Române:

În data de 17.07.2020, polițist din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a fost sesizat de către un cetățean cu privire la faptul că două persoane, bărbat și femeie, ce se aflau in interiorul unui spațiu comercial, nu poartă mască de protecție.

Polițistul s-a deplasat la locație și a solicitat celor două persoane să își fixeze corespunzător mască. Femeia s-a conformat solicitării, dar bărbatul a refuzat. La momentul în care i s-a adus la cunoștință că va fi sancționat contraventional a adresat cuvinte și expresii jignitoare.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, precum și Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Foto: Deputatul PSD Cătălin Rădulescu. Sursa: Inquam Photos / Octav Ganea

Uitând de juramântul Hipocrate,
Doctorul „Mitralieră” și-a făcut dreptate.
În Parlament fiind…o excepție;
Nepurtând masca, după propria concepție!

Nu există asimptomatici, declară „Mitralieră” doctorul PSD, fost PCR la Antena3, televiziunea de casă a acestui partid! 

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=11449#p11449

Add a Comment

Share
Share