„VOCEA BUCUREŞTIULUI”- VIOREL GOARNĂ

Share

„VOCEA BUCUREȘTIULUI”

INTERVIUL

Reporterul:

Să trăiți domnul ministru Șpăgaru!

Ministrul:

Bună ziua… Cu cine am onoarea?

Reporterul:

Goarnă Viorel de la „Vocea Bucureștiului”.

Ministrul:

Încântat… Luați loc. Mare noroc ai avut, domnul Goarnă… că m-ai găsit: peste zece minute trebuie să plec la guvern.

Reporterul:

Un scurt interviu, dacă sunteți amabil: cum comentați excelență cele întâmplate subalternului dumneavoastră, Sorin Operăscu?

Ministrul: Domnul Goarnă, să ne fie cu iertare… domnul primar al capitalei se numește dr. Sorin Oprescu, nu Operăscu, să fim bine înțeleși!

Reporterul:

Mă scuzați!… mă gândeam cum a reușit dumnealui să ia atâția bani de la firmele care încheiau contracte cu „Primăria capitalei” și, la inteligența sa, să țină purcoiul de euroi în mașină, în casă, în foișor?

Ministrul:

Domnule, așa-i românul: de multe ori îi ține nu în foișor, ci la ciorapul de la picior, sub saltea, în pernă, în dosul unui tablou sau a oglizii de toaletă, și asta numai din comoditate ca să nu-i depună la o bancă, sau în cazul dumnealui… care avea nevoie să facă unele plăți urgente, nu era normal să păstreze-n casă bani?!…

Reporterul:

Din auzite, din șoptite pe la colțuri, din gazete și cuvântul unor apropiați ai edilului, precum și din afirmațiile avocaților, se zice că DNA-ul i-ar fi copt-o demult și totul ar fi o înscenare… înainte de-a candida din nou pentru primăria capitalei.

Ministrul:

Dragul meu, ce-ai auzit și mirosit… prin spatele ușilor închise… ha-ha-ha!… este adevărat. Domnul Operăscu, ce-mi faci domnule?! că zisăi ca tine, nu cumva să scrii așa ceva? Repet: domnul Oprescu are dușmani politici și-l vor în lanțuri, așa că ar fi bine ca prin „VOCEA BUCUIREȘTIULUI” să le spuneți cititorilor dumneavoastră că această perioadă de 30 de zile nu-i un capăt de țară și-l vor vedea din nou pe dragul lor edil… tânăr, veșnic și ferice, șarmant, nepătat și aplaudat. Să fie clar!… madam Udrea nu-i bine mersi și lumea a uitat de scandal?

Reporterul:

Domnul ministru Șpăgaru Ninel, ce credeți despre cei nouă păgubiți care l-au dat pe mâna D.N.A. , declarațiile lor nu vor atârna greu talgerul „VINOVAT!” cînd va fi judecat?

Ministrul:

…Trădători, trădători! gornistule, nu colaboratori de încredere a avut primarul capitalei. S-a încrezut în niște maimuțoi care le-a tremurat izmenele în turul pantalonilor, când au dat cu subsemnatul pentru faptele lor de corupție. Vă e clar? Oprescu nu le-a cerut absolut nimic, ei veneau și-i ofereau bani… ca drept recunoștină, fiindcă le mergeau afacerile ca pe roate. Acum când noi am aprobat ca bieților medici să li se dea „RECOMPENSĂ” la vedere, s-o putem zeciui, că și pe timpuri se percepea taxă din partea caselor de toleranță și n-a fost prăpăd în țară, că era ajutat bugetul statului de niște truditoare nocturne, iar îmbârligătorii vin și-l hulesc pe neurochirurgul Sorinel?… Să le fie rușine!

Reporterul:

Dar până și CASA REGALĂ s-a dezis de amiciția cu domnul Opărescu, scuzați! primarul Oprescu, pe când Ion Cristoiu are totuși încredere în edil, dvs. cum vedeți toată tevatura?

Ministrul:

Scandal, scandal!… asta ne place și distrugem personalități. Ziarele și televiziunile sunt împărțite și, cum bine sună proverbul: „Adevărul va ieși la suprafață ca undelemnul deasupra apei” se va vedea până la urmă cine va râde și de cine. Astăzi, elita societății românești este pusă la zid și tot gură-cască aplaudă și se bucură să-i vadă pe reprezentanții poporului în spatele gratiilor. Da nu ei sunt cei care i-au ales? Acum le pute și fug lașii…

Reporterul:

Ultima întrebare dle ministru Șpăgaru Ninel, cam ce avea de gând să facă domnul Oprescu Sorin cu atâta bănet?

Ministrul:

Îi dona, domnule Goarnă, în folosul obștii, fiindcă Opărescu, ia uite!… că iar zic prostii, pardon! dr. Oprescu este om cu suflet mare…, până și câinilor le-a făcut adăposturi și i-a scăpat de gura flecarilor, iar acum a ajuns în gura hienelor.

Reporterul:

Vocea Bucureștilor” vă mulțumește și vă dorește activitate rodnică în domeniu.

A consemnat: Viorel Goarnă

 „VOCEA BUCUREŞTIULUI”- VIOREL GOARNĂ

https://www.facebook.com/199988756815155/photos/pcb.548916738589020/548907888589905/?type=1&theater

„VOCEA BUCUREŞTIULUI”- VIOREL GOARNĂ

„VOCEA BUCUREŞTIULUI”- VIOREL GOARNĂ (Page 1) – MERITUL CETĂŢEANULUI PUTERNIC – MCP Press

 

20150911_114436

 

Add a Comment

Share
Share