Cum se pune problema despre Armată și Poliție NATO, domnul președinte; credeți că o să mai meargă partidele politice…tot înainte?

Share

Am primit, nu de la Ministerul Apărării, unde, în locul TRANSPARENȚEI, domnește OBEDIENTA (evident, față de interese străine), propunerile girate de dl. ministru Tâlvar și trimise ministrului Muncii, privind noua salarizare în SAOPSN. Le-am primit de la Ministerul Muncii, așa cum a promis doamna ministru în discuțiile de luni 07 august 2023, cu sindicatele. Gestul M.Ap.N. este neconstituțional, deoarece noi nu avem contracte de muncă, ci de prestare a activității de cadru militar.

Vă prezentăm, mai sus, în link, propunerile M.Ap.N.  Va rugăm să le citiți cu mare atenție, deoarece de noua lege a salarizării depinde și viitorul structurilor militare, de ordine publică și securitate națională dar și recalcularea, ilegal-retroactivă a pensiilor militare.

Remarcați, că nu se face nici o pomenire a NATO. Cu atât mai puțin a prevederilor privind salarizarea și pensiile, din Tratatul de Aderare. Rezultă că, în concepția M.Ap.N. (coordonatorul SAOPSN), noi suntem militari si polițiști NATO doar când trebuie să ne lăsăm oasele în interes străin, pe coclaurii Europei, Asiei și Africii. La drepturi suntem auxiliarii zulu!

În concluzia negocierilor de la Ministerul Muncii, SCMD a cerut: ”Studiați legile salarizării și pensiilor militarilor și polițiștilor din toate statele membre NATO – SUA, Germania, Franța, Polonia, Ungaria, etc. Luați ce modele doriți, traduceți-le în limba română și alea să fie legile salarizării și pensiilor pentru SAOPSN”!

Dacă nu se vrea, înseamnă că ori avem conducători incapabili, cu suflete de slugă și trădători care ne răpesc dreptul la afirmare egală în NATO și UE, ori suntem Țara cobai, unde se experimentează distrugerea sistematică a structurilor de apărare, ordine publică și securitate națională, pentru că, odată reușit, odată capul de pod realizat, experimentul să se extindă în toate statele membre NATO. De unde, ultima întrebare legitimă…

”Pentru cine lucrează ciolaco-ciucii din România…pentru comunism-globalism sau pentru Vladimir Putin?”.

Honor et patria! Vae victis!

Președintele SCMD

Col. (r) dr. Mircea DOGARU

Add a Comment

Share
Share