De ce ne-am bucura sa castige voturile Partidul Republican din SUA si sa devina presedinte D.Trump.

Share

index

Donald  Trump

Sa ne amintim de romanca Lia Roberts care traieste in SUA si a candidat

la functia de presedinte al Romaniei in anul 2004.

Iata ce scrie in CADRAN POLITIC!

Frica politicienilor

Anuntarea posibilei candidaturii a româncei din Las Vegas a luat prin surprindere clasa politica româneasca. De la stânga la dreapta, s-au auzit diverse pareri, majoritatea negative, cu privire la sansele Liei Roberts. Numai ca politicienii români, prin declaratiile lor, nu au reusit decâtsa ne confirme ca,de fapt, aceasta posibila candidatura le induce o stare de disconfort. Poate chiar de teama. De 14 ani, clasa politica româneasca este practic aceeasi. Aceleasi figuri care reprezinta, de fapt, luxul unei natiuni care îsi permite sa tina pe lefuri enorme niste oameni capabili doar de exprimari ilare, atacuri grosolone sau impertinenta crasa. Privind din acest punct de vedere, aceasta este sansa Liei Roberts: faptul ca reprezinta altceva. Este un atuu foarte important pe fundalul neîncrederii din ce în ce mai mari a cetatenilor în politica si în politicieni. Depinde de ea si mai ales de echipa pe care si-o va forma, în cazul în care se va angaja în lupta prezidentiala, ca acest atuu sa se transforme într-un avantaj important în transarea bataliei.

Zvonurile lansate de unele ziare penduleaza între a o prezenta fie ca ocreatie a PSD, fie a opozitiei, ceea ce la urma urmei nu serveste decât scopurilor Liei Roberts si anume acela de a deveni cunoscuta, în nici 48 de ore, de majoritatea românilor. În al doilea rând, toate aceste scenarii indica si faptul ca, în realitate, Lia Roberts nu apartine nici unei formatiuni politice autohtone. Iar atacurile din media controlata de PSD confirma pe deplin acest lucru, ceea ce completeaza tabloul unor politicieni care nu au dovedit nimic pâna în prezent si care se tem de aparitia unui concurent serios si credibil.

Iar Lia Roberts este un concuret credibil, în special datorita trecutului sau politic.

De retinut: „Lia Roberts a reprezentat România mult mai bine

nu numai în America, dar si în lume”.

20161106_1545151

Sa nu uitam ca si seful fostului Partid Republican, prof.univ.dr. av. Gheorghe DINU a candidat la fel ca si Lia Roberts la prezidentiale, tot ca independent si a reprezentat de asemenea, o forta de temut pe scena politica, tinand cont de obiectivele sale privind lupta anticoruptie si monitorizarea puterilor statului.

Sa speram ca in acest an, candidatul Gheorghe Dinu va avea succes

si romanii in sfarsit vor merge pe calea cea buna!

Cu DINU GHEORGHE CANDIDAT INDEPENDENT, asa da, un salt inainte!

Atentie: voturile multe, din pacate, se obtin nu numai din NUMARAREA lor, ci si din MANIPULAREA POPULATIEI!

Si totusi, H. CLINTON, ramane un LIDER al SUA!

Pentru ca femeile sunt de regula, apropiate de copii,
Si in politica, nu urmaresc decat binefacere, tuturor,
Adica promoveaza pacea, anticoruptia, nu fac…prostii
Remarcam talentul CLINTON de LIDER si nu de amator!

20161107_161611

https://www.facebook.com/199988756815155/photos/a.201115163369181.1073741826.199988756815155/734429790037713/?type=3&theater

Dar, daca Hillary a tradat America,

cu alte cuvinte,

===================================

Daca si comunistii ajuta americanii, cu finantare,

De ce ne miram ca la PSD/PCR miroase: a, tradare?

===================================

Hillary a tradat America! A luat bani de la Putin, de la China, de la Arabi, de la Maroc! | Nasul.tv

Sa nu uitati ca: „MCP Press Agency a anticipat victoria liderului american.

In 2016, D. Trump va castiga alegerile in SUA!”

Concluzii:

1. Prof.univ.dr. av. Gheorghe DINU a ghicit din Romania, cum trebuie sa fie orientata politica SUA si lumea planetei, felicitari!

2. MCP Press Agency a anticipat alegerea in SUA a doi presedinti ai SUA:  primul fiind B. Obama si al doilea, nimeni altul, decat D. Trump, incepand cu data de 9 noiembrie 2016.

donald_trump_march_2015

Companii: Barack Obama va fi noul presedinte al SUA Barack Obama este noul presedinte al Statelor Unite. CNN, CBS, ABC si Fox au anuntat la unison ca democratul a reusit sa depaseasca pragul de 270 de voturi, ceea ce ii asigura postul de presedinte. Potrivit exit-pol-urilor, Obama a adunat 338 de electori, in timp ce republicanul John McCain a strans numai 157.
De ce ne-am bucura sa devina presedintele SUA, Donald Trump.

– MERITUL CETĂŢEANULUI PUTERNIC – MCP Press  – MCP Press – Mass Communication Power Agency

Sursa: MCP Press Agency, Mihail Georgevici

 

Add a Comment

Share
Share