MESAJ CATRE POLITICIENI, DUPA 25 DE ANI: E TIMPUL SCHIMBARII!

Share

20150421_102201

ATI REUSIT DESTUL, SA PACALITI O TARA-NTREAGA,
SA NU UITATI CA; REZERVISTII, PRIMII S-AU TREZIT,
EI NU VOR MAI FII UMILITI, N-O SA VA MAI MEARGA,
FIINDCA DE AZI AU SI-UN PARTID, PNPP, DE POMENIT!

SA NU VA MIRATI: BATEM PASUL PE LOC TIMP DE 25 DE ANI: DRAGI TOVARASI / DOMNI, DATORITA CLASEI POLITICE & PCR / PSD!!!

https://stiri-ultima-ora.ro/sa-nu-va-mirati-batem-pasul-pe-loc-timp-de-25-de-ani-tovarasi-domnilor-datorita-clasei-politice-pcr-psd

SAMSUNG

Dragi cetateni, prieteni si camarazi,

Consideram benefica si oportuna infiintarea unui partid, capabil sa asigure Romaniei demnitatea si bunastarea necesara.
Ne dorim ca  P. N. P. P. (PARTIDUL NATIONAL „PENTRU PATRIE!”), pe care il configuram cu ajutorul militarilor rezervisti, sa devina Romania schimbarilor, in randul careia sa vina tot mai multi intelectuali, profesori, medici, militari in rezerva, agricultori, muncitori, tineri si mai ales femei.
Statul e bolnav, iar firava economie este mereu în recesiune; zi de zi sute de firme falimenteaza, investitile scad vertiginos, capitalismul autohton si democratia româneasca par a nu se adecva intereselor poporului roman. Temelia schimbarii trebuie sa fie o Constitutie reparatorie. O Constitutie în care statul sa fie un instrument prin care poporul isi exercita pe deplin suveranitatea, un simplu administrator al intereselor si avutiei poporului.
Desigur, respectarea intocmai a legilor a obstructionat coruptia acelor partide, care ani de zile au utilizat-o cu pricepere in interes national.
Dragi mei, dragi prieteni, fosti camarazi va propun ca noul partid sa fie deschis tuturor romanilor cinstiti, cu dragoste de tara, capabili sa schimbe destinele Romaniei, pentru ca ca toti cetatenii acestei tari sa traiasca civilizat, nu numai maine ci si astazi.
Trebuie să înţelegem şi să punem capăt guvernării demagogice a aceloraşi patide care au guvernat 25 de ani fara folos si au condus tara catre acelaşi dezastru.  Increderea poporului in armata a fost speculata de diverse formatiuni politice, pentru a creste numarul de voturi sau imaginea partidului fata de alegatori. (optiunile politice stinga-dreapta au constituit in multe cazuri obiect de disputa intre rezervisti, candva colegi).
Ne dorim ca prezenta miscare sa constituie un  indemn spre reconcilierea si nu spre dezbinarea  slujitorilor de tara si juramant, un model pentru noi si familiile noastre, pentru un viitor curat si demn!!!
In speranta ca toate organizatiile orasenesti, judetene  vor fi reprezentate la alegerile locale din 2016, noi Grupul de initiativa al PNPP, va transmitem si va asiguram de tot sprijinul!
Pentru a deveni un partid credibil si puternic si pentru a ne face impuse ideile si punctele de vedere în Parlament, va reamintim ca este nevoie de câteva sute de candidati pentru Parlament si câteva zeci de mii pentru alegerile locale.
Avem nevoie ca în fiecare localitate sa gasim câte un camarad cinstit, prieten corect, respectat de oameni, care sa organizeze o filiala si sa conduca aceasta miscare nationala.

Va rugam sa faceti un mic efort daca se poate, pentru a completa in timpul dvs. viitoarele formulare necesare: Adeziunea si Lista de semnaturi pentru infiintarea partidului P.N.P.P.

– Daca vreti sa ne cunoasteti, intrati aici: 

https://www.facebook.com/groups/1558718184386133/1577983295792955/?notif_t=group_activity

Va rugam sa mediatizati acest comunicat tuturor prietenilor si prietenilor vostri. Prin implicarea tuturor si atitudine patriotica vom putea invinge sistemul corupt si mafiot care incearca sa ne bage pe gat „iar din nou” partide impuse de ei, pentru ei.

Hai sa alegem Primul PARTID, AL SLUJITORILOR DE NEAM SI DE TARA – P. N. P. P. (PARTIDUL NATIONAL „PENTRU PATRIE!”)!
Va asteptam cu deosebita placere! Grupul de aderare – ASCOL;
” DACĂ NU NOI, CINE ?! DACĂ NU ACUM, CÂND?! „
Grupul de aderare – ASCOL; E-mail [email protected]

P.S.

AVEM SEDIU ULTRACENTRAL ! FĂRĂ OBLIGAŢII FINANCIARE SAU DE ALTĂ NATURĂ !

Bulevardul Dacia nr. 18 Clubul BOEMA 33, situat la aproximativ 100 de metri de sensul giratoriu din Piaţa Romană în direcţia de deplasare spre gară chiar în staţia autobuzului 133.

Luni, Marţi, Miercuri şi Joi între orele 10 00 şi 14 00 vă aşteptăm pentru a ne cunoaşte împreună cu membrii fondatori şi simpatizanţii Partidului Naţional Pentru Patrie. Statutul şi Programul Politic vor fi la dispoziţia tuturor celor interesaţi .

https://www.facebook.com/groups/1558718184386133/1577983295792955/?notif_t=group_activity

MESAJ CATRE POLITICIENI, DUPA 25 DE ANI: E TIMPUL SCHIMBARII!

MESAJ CATRE POLITICIENI, DUPA 25 DE ANI: E TIMPUL SCHIMBARII! (Page 1) – MERITUL CETĂŢEANULUI PUTERNIC – MCP Press

 

 

Add a Comment

Share
Share