Modelul unui parlamentar (PSD) corupt este contagios, aviz amatorilor!

Share

A TOT FUGIT DE DNA, FARA SUCCES,
SPERAND CA TOT CE-A FOST, MAI TINE,
SI NU RENUNTA, NICI CHIAR LA PROCES,
SA SPUNA CA, ORICUM…LA PSD, E BINE!

DNA cere arestarea deputatului PSD Ion Ochi. Acesta este acuzat de luare de mita in perioada cand a fost

vicepresedinte al CJ Brasov

Directia Nationala Anticoruptie solicita Camerei Deputatilor sa incuviinteze retinerea si arestarea deputatului PSD Ion Ochi. Procurorii il acuza pe acesta ca, in anul 2011, cand era vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov, a organizat o procedura formala de achizitie publica pentru repararea unui drum judetean la care firma favorizata de acesta lucrase deja fara sa existe vreun contract.

Comunicatul DNA

„In conformitate cu prevederile legale si constitutionale, procurorul sef al D.N.A. a transmis procurorului general al P.I.C.C.J cererea si referatul intocmit de procurori, in vederea sesizarii ministrului Justitiei pentru a cere presedintelui Camerei Deputatilor incuviintarea retinerii si a arestarii preventive a deputatului OCHI ION, vicepresedinte al Consiliului Judetean Brasov la data faptelor, sub aspectul savarsirii infractiunilor de: – luare de mita, – abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata. 

 

DNA cere arestarea deputatului PSD Ion Ochi. Acesta este acuzat de luare de mita in perioada cand a fost vicepresedinte al CJ Brasov – Anticoruptie – HotNews.ro Directia Nationala Anticoruptie solicita Camerei Deputatilor sa incuviinteze retinerea si arestarea deputatului PSD Ion Ochi. Procurorii il acuza pe acesta ca, in anul 2011, cand era vicepresedinte al – hotnews, stiri, articole, revista presei, politica, economie, sport

 Modelul unui parlamentar (PSD) corupt este contagios, aviz amatorilor! 

Modelul unui parlamentar (PSD) corupt este contagios, aviz amatorilor! – YouTube Aspecte filmate, preluate de la canalul de televiziune in ziua de 26 aprilie 2015.

 

Sursa: MCP Press Agency, Marian Popa

Add a Comment

Share
Share