Ne apara si ne conduc tot ei, coruptii, unde-i democratia?

Share

 

Credeti ca premierul Ponta ar mai avea curaj sa paseasca luni, 8 iunie a.c. pragul Parlamentului, sa fie vazut de o tara / planeta intreaga?

(daca nu si-a recunoscut nici macar plagiatul, la doctoratul sau?)

„In pericol este tot poporul si nu doar oamenii lui Basescu” a declarat domnul Cristescu la postul RTV, duminica, 7 iunie, ora 15.15, sustinand ca moderatorul, dupa cum ii apara pe jandarmi, (care au actionat agresiv), nu-si merita locul la postul de televiziune si nici generalul care raspunde de jandarmi, nu mai are credibilitate, avand dosar penal.
O vorba veche care se refera la „obrazul subtire”, spune ca acesta se mentine cu cheltuiala, dar cel „gros”, ce stim despre el? Ne-am convins destul in ultimii 25 de ani, cand la butoanele puterii a stat permanent PSD (fostul PCR), dar, daca Ponta nu si-a recunoscut nici macar plagiatul, iar despre Parlament se spune ca este corupt, datorita celor mai multi „alesi ai neamului”, psd-isti, care au dosare penale, ce asteptari sa mai avem? (spune-mi cine esti si imi dau seama cu cine te asociezi!)

Si atunci…ne apara si ne conduc tot ei, coruptii, unde-i democratia?
https://www.facebook.com/150846324995092/photos/a.276433699103020.66408.150846324995092/847391148673936/?type=1&theate

 

Macovei il acuza pe Ponta ca a mintit iar: Iata dovada (Foto) Europarlamentarul Monica Macovei a declarat ca premierul Victor Ponta a mintit, in conferinta de presa sustinuta duminica dimineata, cand a spus ca nu a fost niciodata asociat cu Dan Sova, aceasta aducand si un argument in sprijinul afirmatiei.

 

NU CREDETI CA POPORUL TREBUIE SA FORTEZE ACUM SITUATIA?

NU CREDETI CA POPORUL TREBUIE SA FORTEZE ACUM SITUATIA, PENTRU:
– A NU SE TERGIVERSA ACEST CAZ RUSINOS SI DE NEASTEPTAT, ASTFEL INCAT SA SE OBTINA DEMISIA URGENTA A PREMIERULUI (CARE AR DEMONSTRA CA ARE SI PUTIN BUN SIMT SI RESPECT FATA DE CETATENII CARE L-AU ALES SI PE CARE I-A PACALIT) SI
– MENTINEREA CREDIBILITATII SI IMAGINII ROMANIEI IN LUME?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=941346632552364&set=gm.986260351406811&type=1&theater

PROTEST: Lant uman in jurul Parlamentului, impotriva Guvernului Ponta

lant uman
Copreşedintele PNL Vasile Blaga i-a cerut duminică demisia imediată premierului Victor Ponta, anunţând că, în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură, liberalii vor organiza un lanţ uman în jurul Palatului Parlamentului.„PNL cere demisia imediată a lui Victor Ponta. Democraţia se află într-unul din cele mai dificile momente”, a afirmat Blaga, într-o conferinţă extraordinară de presă susţinută la sediul PNL.

El a susţinut că Victor Ponta a lansat duminică „atacuri fără precedent la adresa justiţiei”.

„Nimeni după 1989 nu şi-a permis să facă în asemenea hal asemenea declaraţii. Ponta pune egalitate între cazul Rarinca şi cazul lui, între cazul lui şi al preşedintelui Klaus Iohannis, se face că uită că în cazul preşedintelui a fost un proces civil pe care îl câştigase într-o primă etapă şi pe care l-a câştigat până la capăt. Ponta este acuzat şi nu Klaus Iohannis de evaziune fiscală, de corupţie, de spălare de bani. Victor Ponta trebuie să-şi dea demisia pentru că România este mult mai importantă decât persoana domniei sale”, a spus Blaga.

Citeste si: Măsură radicală luată de PNL după refuzul lui Ponta de a demisiona

PNL anunta BOICOTAREA premierului. PSD, reactie FULGER

Liderul PNL a susţinut că în cazul în care Ponta este „blindat cu documente atunci nu mai are de ce să-i fie frică”, adăugând că nu înţelege solidarizarea liderilor PSD şi ai arcului guvernamental cu acesta deoarece „acesta şi-a bătut joc de români”.

„Noi, aşa cum am decis alaltăieri, în ziua în care vom dezbate moţiunea de cenzură vom face un lanţ uman în jurul Parlamentului şi vom chema bucureştenii să ni se alăture”, a spus Blaga, precizând că vor fi organizate şi alte acţiuni în alte oraşe.

Premierul Victor Ponta a anunţat duminică, după şedinţa liderilor coaliţiei de guvernare, că va contesta ordonanţa procurorului în cazul său.

PROTEST: Lant uman in jurul Parlamentului, impotriva Guvernului Ponta – Stiri pe surse – Cele mai noi stiri Cele mai noi stiri

VIDEO / PONTA copy-paste this: ” DEMISIA”

VIDEO / PONTA copy-paste this: ” DEMISIA” (Page 1) – MERITUL CETĂŢEANULUI PUTERNIC – MCP Press

 

 

Add a Comment

Share
Share