Să ne alegem un președinte al Țării cu care ne mândrim, pentru că România este a românilor și cucerirea puterii începe de la educație, nu de la hoție!

Share

Georgevici Mihail

Românii să nu uite că “Nu pot ei fura, cât putem noi vota!”

Gheorghe Dinu 16 februarie

Ruperea USL nu înseamnă instabilitate, ci o nouă diversiune si manipulare a opiniei publice. Prin aceasta strategie, PSD şi PNL reuşesc pe de o parte să ţină românii preocupaţi de comentariile pe această temă, şi să-i îndepărteze de adevăratele probleme grave în care ne zbatem: lipsa locurilor de muncă – USL promiţând în campania electorală înfiinţarea unui milion de noi locuri de muncă, în timp ce până astăzi nu a înfiinţat nici măcar un loc de muncă, fiind cu 48.000 locuri mai putine – carenţele sistemului de sănătate şi de educaţie, creşterea fără precedent a impozitelor, disponibilizările masive, etc.

Pe de altă parte, cele două partide cred că dacă vor avea fiecare candidatul propriu la prezidenţialele din noiembrie 2014 vor ajunge doar ele în finală, hotărând atunci cine va fi preşedintele României în funcţie de interesele de grup interne şi nu numai.

Cele 2 partide se gândesc doar la propriiile interese, aşa cum remarca de curând academicianul Stolnici, care afirma că PSD şi PNL sunt 2 partide care NU urmăresc şi nu au urmărit niciodată interesul naţional, ci doar pe ale lor şi, mai precis, ale unor grupuri restrânse din interiorul celor două partide.

Românii trebuie să privească cu mari rezerve orice eveniment politic din această perioadă fiindcă acestea au doar o singură raţiune: manipularea opiniei publice, cu scopul de a determina cât mai mulţi români să voteze candidaţii PSD şi PNL, ori pur si simplu să inoculeze românilor scârba şi lehamitea faţă de alegerile prezidenţiale şi să determine o mare parte a populaţiei să nu meargă la vot.

De aceea îi sfătuiesc cu toată responsabilitatea pe români să nu se lase manipulaţi şi să facă orice să meargă la vot şi să voteze aşa cum le dictează conştiinţa.

Românii să nu uite că “Nu pot ei fura, cât putem noi vota!”

Hai să alegem un Preşedinte al României independent, ferm, vertical, neşantajabil, drept, darnic şi patriot, un Preşedinte pentru toţi românii şi nu un Preşedinte pentru interese de grup şi partide politice.

Pentru că România este a românilor!

Asta este România azi!

P. S.

Este lesne de înțeles că aceia din ”puterea politică” vizați în videoclip (Av. Dinu Gheorghe ne prezintă veşti incredibile despre trădătorii ţării) au avut grijă să reacționeze…să nu ajungă președintele României, tocmai un astfel de candidat independent, dar,

ne întrebăm, „cenzura” acelei vremi, de ce a tăiat din finalul înregistrării mele?

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=12475#p12475

Sursa: MCP Press Agency, Mihail Georgevici

Add a Comment

Share
Share