Scorseze Medical ofera la preturi accesibile diverse servicii cetatenilor.

Share

17035629_1347385118638356_1798068539_n

Spitalul Scorseze Medical

De cateva zile, in B-dul Ghica Tei nr 64-70, functioneaza Spitalul  Scorseze Medical, care vine in intampinarea nevoilor bucurestenilor ,  cu servicii de tip prespital si ambulatoiu de specialitate, cu personal cu inalta pregatire profesionala.
Noutatea este ca, medicul coordonator al cliniciii, dr Dorin Viorel Bucur, pune la dispozitia pacientilor serviciul  – Spitalizarea de o zi-  care simplifica  mult procedurile  si elimina stresantul asteptat la usa cabinetelor,investigatii si  tratamente rapide si punctuale  care se adreseaza bolnavilor acuti si cronici , servicii de urgenta , consultatii la domiciliu , consultatii si tratamente la domiciliu , transporturi interne si internationale, terestru si aerian

Scorseze Medical ofera la preturi accesibile urmatoarele servicii:
Spitalizarea de o zi
Medicina de familie
Medicina muncii
Pediatrie – tratamnete si vaccinuri
Medicina Generala
Obstretica – Ginecologie
Gastroeterologie
Diabet – Boli diabetice si nutritie
Explorari Functionale
Cardiologie
Medicina Interna
Neurologie
Psihiatrie
Oncologie Medicala
Pneumologie
Radiologie

Toate aceste servicii functioneaza intr-o cladire noua, dotata cu aparatura de calitate, cu cadre medicale specializate, amabile, cu o buna pregatire profesionala  si vin in intampinarea pacientului prin simplitate, rapiditate  si implicare, in vederea reintegrarii in viata cotidiana.
Aceasta abordare permite medicilor sa monitorizeze pacietii, atat la domiciliu cat si

tranzitoriu in clinica, evitand disconforul unei spitalizari de lunga durata,

pe cat posibil.

17093191_1347384898638378_1773906930_o

Totodata, pacientul poate alege, dupa investigatii initiale, o paleta larga de tratamente de inalta calitate in clinicile private colaboratoare, fara restrictii.

Il felicitam pe medicul coordonator, dr. Dorin Viorel Bucur si pe colaboratorii sai, pentru initiativa si dorim intregii echipe de medici si cadre medicale mult succes in activitatea profesionala!

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=10295#p10295

 

Sursa: MCP Press Agency, Niky Cotelici

Add a Comment

Share
Share