Un raspuns primit de la un sincer fost comunist…

Share

Ion Iliescu critică actuala conducere a PSD

Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu critică aspru actuala conducere a partidului. Acesta şi-a anunţat colegii ca va veni la Congresul partidului pentru a spune ce este greşit din punctul său de vedere.
„Vin la Congres, acolo se va judeca dacă Victor Ponta rămâne la conducerea PSD. (…) Guvernarea a fost un element nefavorizant. Bineînţeles, a fost un handicap pentru campania prezidenţială, era şi un avantaj, dar şi un dezavantaj, pentru că s-a speculat tot ce nu a mers bine”, a spus el, potrivit digi24.ro
Ion Iliescu n-a mai participat la şedinţele social-democraţilor de la sfârşitul anului trecut. A fost momentul în care actuala conducere PSD i-a reproşat acestuia că alegerile prezidenţiale au fost pierdute din cauza trecutului său comunist.

https://www.facebook.com/video.php?v=729202970512351&set=vb.100002679632377&type=2&theater

Un raspuns primit de la un sincer fost comunist:

– totul este posibil, atat timp cat mafia „rosie” este mentinuta din pacate, la conducerea tarii si in zilele noastre, prin Iliescu, Voiculescu si nu in ultimul rand, „INTRETINUTUL DE SERVICIU” (in Romania) sau premierul „copy-paste” (pe mapamond)

Nu-i va uita Dumnezeu si nici DNA, Doamne Ajuta!

 

Ion Iliescu critică actuala conducere a PSD | AM Press

 

 

Add a Comment

Share
Share