YOUNG VETERANS FEST – festival la prima ediție cu distracție, muzică live, mâncare tradițională și încântare pentru toate vârstele, de la copil la adult, de la militar la civil, de la artist la turist.

Share
Vă prezentăm activitățile derulate urmărind aceste linkuri:

https://fb.watch/8eMa_tQBKf/

De reținut pe scurt despre activitățile și acțiunile AMVVD ului (Asociația militarilor Veterani și Veterani cu Dizabilități)

Este singura formațiune militară care face ceva pentru militari.

Festivalul acesta are caracter caritabil pentru strângerea de fonduri în scopul cumpărării de containere dormitor (containere la care ne-a fost refuzată solicitarea noastră către M.Ap.N. pentru transfer fără valoare patrimonială a containerelor dormitor. Acestea au fost recuperate din Afganistan, o dată cu retragerea trupelor noastre și amortizate ca valoare de foarte mult timp) De menționat faptul că vom găzdui veteranii „homeless” la viitorul sediul al Centrului de Recuperare și Refacere a Veteranilor cu Dizabilități fizice și Psihice (CRRV) de la Aninoasa – Târgoviște / jud. Dâmbovița (la 500m N fata de Mânăstirea Dealu, acolo unde odihnește capul domnitorului Mihai Viteazul).

Daca vreți să știți mai multe și să fiți informat complet, intrați pe site-ul asociației: www.amvvd.ro

https://www.facebook.com/watch/live/?extid=NS-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&ref=watch_permalink&v=406480707503078

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?id=11013

Sursa: MCP Press Agency, Mihail Georgevici

Add a Comment

Share
Share