Despre gripa care a fost botezată Covid și a speriat întreaga lume. „C-19 este imaginar și fictiv”

Share

Cathy Ochi de Soim29 septembrie la 21:05 

 · PATRIOTII SPUN ASTA de la începutul mascaradei IN STATELE UNITE, ADEVĂRUL A IEȘIT PUBLIC LA SUPRAFAȚĂ DUPĂ UN AN DE ZILE DE MINCIUNI.COVIDUL NU A EXISTAT, ESTE FICTIV!DOVADA ȘTIINȚIFICĂ FACE ÎNCONJURUL PLANETEI, IAR CDC (Centers for Disease Control and Prevention) SE PARE CĂ VA FI DAT ÎN JUDECATĂ DE MAI MULTE (7) LABORATOARE UNIVERSITARE DIN CALIFORNIA, S.U.A., CE AU STUDIAT DESPRE EXISTENȚA ACESTUI VIRUS FICTIV, ADUCÂND PROBE ȘTIINȚIFICE INCONTESTABILE!!!CDC NU POATE DOVEDI NIMIC, NEAVÂND PROBE ȘTIINȚIFICE DE LABORATOR. A FOLOSIT PSEUDO-TESTUL RT-PCR ÎN MOD FRAUDULOS.NU A FOST DOVEDITĂ PANDEMIA,VIRUSUL COVID-19 A FOST O GRIPĂ SEZONIERĂ DE TIP A ȘI B.NU A FOST GĂSIT UN EȘANTION DE C-19, URMARE CECETĂRILOR VIRUSOLOGILOR, PENTRU A CONFIRMA EXISTENȚA VIRUSULUI ȘI VALIDAREA PANDEMIEI.MORȚILE DATORATE de PRESUPUSUL COVID-19 AU AVUT ALTE CAUZE. AUTOPSIILE EFECTUATE AU DEMONSTRAT CAUZELE REALE ALE DECESELOR: COMORBIDITĂȚI LA GRIPA SEZONIERĂ, ALTE BOLI GRAVE SAU CRONICE, MALPRAXIS CU TRATAMENTE INADECVATE, MEDICAMENTE, VACCINURI ȘI PROCEDURI MEDICALE NEPOTRIVITE CE AU DETERMINAT CAUZA REALĂ A ALTOR CATEGORII DE DECESE.”

Ne vaccinăm

pentru ce?

Stanford, Cornell și alte cinci laboratoare universitare din California au anunțat ca nu au găsit virusul Covid-19, care, netrecând testul Koch, este fictiv. Aceste laboratoare plănuiesc să dea în judecată CDC pentru frauda Covid-19.Rob Oswald, dr. în virologie și imunologie de la Universitatea Cornell: “Deci, cu ce ne ocupăm acuma este doar o altă tulpină de gripă ca în fiecare an. Covid-19 nu există și este fictiv. Cred că China și globaliștii au orchestrat acest COVID (gripa deghizată în nou virus) prin care ne păcălește pentru a stabili o tiranie globală și o stare de supraveghere totalitară, polițienească si globală, iar acest complot a inclus fraude electorale masive.

“Am un doctorat în virologie și imunologie și sunt un om de știință și de laborator clinic. Am testat 1500 de eșantioane de presupus test C-19 pozitiv colectate în California de Sud. Când eu și echipa mea de laborator am efectuat testele în conformitate cu postulatele și observațiile testului Koch, pe SEM (microscop electronic cu scanare), nu am găsit Covid în aceste 1.500 de probe. Ceea ce am constatat a fost că acele 1.500 de eșantioane erau în mare parte cazuri de gripă A și unele cazuri de gripă B, dar nici un singur caz de Covid și nu am folosit pseudo-testul PCR

Am trimis apoi restul probelor la Stanford, Cornell și câteva laboratoare de la Universitatea din California și au găsit aceleași rezultate ca și noi, FĂRĂ COVID! Au găsit gripa A și B. Am vorbit apoi cu toții la CDC și am solicitat probe viabile de COVID, pe care CDC a spus că nu le poate furniza, deoarece nu avea probe.

Am ajuns la concluzia fermă, prin toate lucrările noastre de cercetare si de laborator, că C-19 este imaginar și fictiv.

Gripa a fost numită Covid și majoritatea celor 225.000 de persoane care au murit au fost cauzate de comorbidități precum boli de inimă, cancer, diabet, emfizem etc.

Încă nu am găsit un singur eșantion viabil de Covid19

cu care să lucrez

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=11978#p11978

Sursa: MCP Press Agency, Mihail Georgevici

cu care să lucrez.”

Add a Comment

Share
Share