Marea păcăleală mondială cu bacteria Covid-19, care este o fraudă globală / Sursa: Ministerul Sănătății din Singapore. Împărțiți în continuare pe toate grupurile etc. lăsați cât mai mulți oameni să vadă acest lucru.

Share



REDIRECŢIONAT: În sfârșit‼️ ️‼️ ️‼️ ️‼️ ️
Singapore a devenit prima țară din lume care a efectuat o autopsie a unui cadavru cu C#O#VI#D-19. În urma unor cercetări amănunțite, s-a descoperit că C # o # v # i # d-19 nu există ca virus, ci ca bacterie care a fost expusă la radiații și provoacă moartea omului prin coagularea sângelui.
S-a descoperit că boala C # o # v # i # d-19 provoacă cheaguri de sânge, ceea ce duce la coagularea sângelui la oameni și provoacă coagularea sângelui în vene, ceea ce face dificilă respirația unei persoane; Deoarece creierul, inima și plămânii nu pot primi oxigen, oamenii mor repede.

Pentru a descoperi cauza lipsei puterii respiratorii, medicii din Singapore nu au respectat protocolul W#H#O și au efectuat o autopsie pe C#O#VI#D-19.
După ce medicii au deschis și au examinat cu atenție brațele, picioarele și alte părți ale corpului, au observat că vasele de sânge s-au dilatat și s-au umplut cu cheaguri de sânge, ceea ce a împiedicat fluxul de sânge și, de asemenea, a redus fluxul de oxigen în organism, provocând moartea pacientului. După ce a aflat despre acest studiu, Ministerul Sănătății din Singapore a schimbat imediat protocolul de tratament al C # o # v # i # d-19 și a dat aspirină pacienților săi pozitivi. Au început să dea pacienților aspirina 100 mg și Imromac. Ca urmare, pacienții au început să se recupereze și sănătatea lor a început să se îmbunătățească. Ministerul Sănătății din Singapore a evacuat peste 14.000 de pacienți într-o singură zi și i-a trimis acasă. După o perioadă de descoperire științifică, medicii din Singapore au explicat metoda de tratament spunând că boala este o fraudă globală, „Nu este altceva decât coagulare intravasculară (cheaguri de sânge). Metoda de tratament:
tablete cu antibiotice
Antiinflamator și ia anticoagulante (aspirină).
Acest lucru indică faptul că boala poate fi vindecată.
Potrivit altor oameni de știință din Singapore, aparatele respiratorii și o unitate de terapie intensivă (ICU) nu au fost niciodată necesare. Protocoale în acest scop au fost deja publicate în Singapore.
China știe deja acest lucru, dar nu și-a publicat niciodată rapoartele.
Împărtășiți aceste informații cu familia, vecinii, cunoștințele, prietenii și colegii dvs., astfel încât aceștia să scape de frica de C # o # v # i # d-19 și să înțeleagă că acesta nu este un virus, ci o bacterie care a fost doar expus la radiații. Doar persoanele cu imunitate foarte scăzută ar trebui să fie atenți. Această radiație provoacă, de asemenea, inflamație și hipoxie. Victimele ar trebui să ia Asprin-100 mg și Apronik sau Paracetamol 650 mg.

Sursa: Ministerul Sănătății din Singapore Împărțiți în continuare pe toate grupurile etc. lăsați cât mai mulți oameni să vadă acest lucru.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=486876286781267&set=a.482937087175187

http://mcppress.ro/forum/viewtopic.php?pid=12348#p12348

Sursa; MCP Press Agency, Mihail Georgevici

Add a Comment

Share
Share