Daca si actualii conducatori ignora coruptia, soarta noastra, de azi…ne ingrozeste!

Share

tariceanu-vrea-sa-darame-lupta-anticorup-ie_646427

Daca asa stau lucrurile in ISLANDA…

  Cum au reuşit cetăţenii islandezi să învingă sistemul corupt şi ocult al băncilor străine şi să dea lumii o lecţie de democraţie

Cum au reuşit cetăţenii islandezi să învingă sistemul corupt şi ocult al băncilor străine şi să dea lumii o lecţie de democraţie

In Romania, iata cum se prezinta situatia!

12715394_1512271812413873_3400635417604381339_n

12540573_560535880789771_608399992811359323_n

Tăriceanu sună adunarea! Parlamentarii pregătiți să omoare anchetele anticorupție

Tăriceanu a dat semnalul pentru respingerea ordonanței de urgență care a reglemantat modul în care se fac interceptările

Cunoscut pentru reacțiile sale extrem de dure la adresa Direcției Naționale Anticorupție și ale procurorilor anticorupție, Călin Popescu Tăriceanu a declanșat zilele trecute o altă campanie agresivă la adresa instituțiilor de forță din România. Prezent vineri la Slatina, Tăriceanu a comparat „democrația originală din România” cu cea din Rusia și a afirmat că există o relație mult prea apropiată între procurori și serviciile secrete. Această apropiere este, în viziunea lui Tăriceanu, un pericol pentru democrație și pentru libertate și încalcă principiile fundamentale ale unui stat de drept.

Afirmațiile lui Tăriceanu, care par a deveni tot mai acide și mai virulente, în special la adresa DNA, au fost făcute în contextul în care acesta este principalul suporter al respingerii Ordonanței de Urgență a Guvernului referitoare la interceptări, ordonanță care se va discuta săptămâna viitoare în Parlament.

Chiar dacă Laura Codruța Kovesi a declarat recent că respingerea acestei ordonanțe va genera probleme majore nu doar în dosarele DNA ci în toate dosarele aflate pe rolul Ministerului Public, Tăriceanu pare hotărât să coalizeze în jurul său toate forțele care se opun luptei anticorupție și să dea o lovitură decisivă procurorilor care instrumentează dosarele marilor corupți ai României.

 Trecând de aspectul luptei politice pe care Călin Popescu Tăriceanu o duce pentru a își salva câțiva colaboratori importanți care sun cercetați pentru fapte de corupție, acesta poate genera probleme majore pentru sistemul de justiție din Românie deoarece, sub deviza apărării drepturilor și libertăților fundamentale, se ascunde dorința de a îi potoli pe procurorii care încearcă să aducă în fața judecătorilor nume grele din politica românească. Și din câte se pare, parlamentarii români, în marea lor majoritate, sunt hotărâți să îl sprijine pe Tăriceanu deoarece respingerea ordonanței ar da o gură de oxigen importantă celor care se tem de procurori și de lupta anticorupție.

Vă amintim că în ultimele luni, Tăriceanu a atacat în repetate rânduri Direcția Națională Anticorupție și prezența în fruntea acestei structuri a Laurei Codruța Kovesi, deoarece consideră că statul de drept este amenințat și renumele politicienilor este pătat de acțiunile DNA.

Întrebarea care se pune este:

va reuși Tăriceanu să coalizeze majoritatea parlamentarilor pentru a da o lovitură grea procurorilor care anchetează faptele de corupție?

http://ro.blastingnews.com/politica/2016/03/tariceanu-suna-adunarea-parlamentarii-pregati-i-sa-omoare-anchetele-anticorup-ie-00843541.html
 
 tariceanu-vrea-sa-darame-lupta-anticorup-ie_646427
YouTube

Soarta noastra, de azi…ne ingrozeste! 

– MERITUL CETĂŢEANULUI PUTERNIC – MCP Press

Daca si actualii conducatori ignora coruptia, soarta noastra, de azi…ne ingrozeste!

Daca si actualii conducatori ignora coruptia, atunci, soarta noastra.. 

MERITUL CETĂŢEANULUI PUTERNIC – MCP Press Daca si actualii conducatori ignora coruptia, atunci, soarta noastra…

MCP Press – Mass Communication Power Agency

 

Add a Comment

Share
Share